Autor Téma: TopOption  (Přečteno 37727 krát)

trader

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 8
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #15 kdy: Březen 25, 2014, 08:57:05 dopoledne »
Admin: dakujem za info.
-najviac ma zaujimalo to skorsie uzavretie. Myslim, ze by sa to dalo vyuzit ak uvidim, ze to ide uplne inym smerom a uz sa to nezmeni - tak by som aspon eliminoval stratu. U Stockpair som si vsimol, ze mozes opciu stale predat - cena sa sice stale znizuje, ked sa blizi expiraci, ale ako som spominal aspon znizim stratu. Asi sa ozvem priamo Topoption. :)

Torontik

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #16 kdy: Květen 18, 2014, 06:20:03 odpoledne »
Zdravím.
Snažím se v obchodování teprve zorientovat.
Při založení účtu u TopOption, bude mi účtován poplatek za vedení účtu, nebo jenom za vklad a výběr? Dík

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #17 kdy: Květen 19, 2014, 08:01:56 dopoledne »
Torontik: Brokeři neúčtují žádné poplatky za založení nebo vedení účtu. A ty poplatky za převody také nestrhávají oni, ale banky nebo jiní zprostředkovatelé plateb.

josuah

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #18 kdy: Květen 19, 2014, 12:27:20 odpoledne »
už nějaký čas, přemýšlím jestli založit účet a vyzkoušet topoption, ale stále jsem se k tomu nedostal a váhám, byl bych rád za další postřehy k tomuto brokerovi  ;)

Karolina

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #19 kdy: červen 29, 2014, 09:09:52 odpoledne »
Založila jsem si u TO účet a následně mi přišel mail, který ve mně vyvolává menší pochybnosti. Píše se v něm totiž, že když vložím >500USD, obdržím signály v hodnotě 99USD zdarma. Ale vždyť TO (pokud se nepletu), funguje jako market maker, to znamená, že funguje jako protistrana mým obchodům. V tom případě by byl sám proti sobě, kdyby mi posílal signály k obchodům, ne?! Nevím, co si o tom mám myslet. :/
« Poslední změna: červen 29, 2014, 11:29:29 odpoledne od Karolina »

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #20 kdy: červen 30, 2014, 07:58:35 dopoledne »
Karolina: Ano, se signály od kohokoliv opatrně. Když tak je nejdřív testovat určitou dobu na demu. Ale podle mě nestojí signály od nikoho za nic. Brokeři je imho nabízejí proto, aby to vypadalo, že poskytují komplexní službu atd., ale já osobně je ignoruju.

Karolina

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #21 kdy: červen 30, 2014, 11:36:29 dopoledne »
A stále je TO tak dobré? Vyplácí bez problémů? Děkuji.

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #22 kdy: červen 30, 2014, 02:01:34 odpoledne »
Karolina: Ano, všechno v pořádku.

Karolina

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #23 kdy: červenec 02, 2014, 12:32:35 odpoledne »
Tak jsem tedy nakonec fundovala TO.
Chci se ale zeptat, jak přesně funguje funkce Double-Up? Předpokládám, že je to tak, že když zdvojnásobím pozici, ta nová pozice se otevře na aktuální ceně, ne na původní (na které byla původní opce nakoupena), že? Děkuji.

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #24 kdy: červenec 04, 2014, 06:10:54 odpoledne »
Karolina: Ano, na nové ceně. Za historickou lepší cenu to pochopitelně není možné.

Brouk

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 1
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #25 kdy: červenec 31, 2014, 08:55:46 odpoledne »
Pokud by se chtěl někdo  skutečně zaregistrovat u Topoption doporučuji nejdřív přečíst   toto  http://www.binaryoptionsdaily.com/forums/general-group2/broker-complaints-board-forum13/topoption-price-manipulation-screenshot-thread3122.0/#postid-38006

Pokud by se chtěl někdo  skutečně zaregistrovat u Topoption doporučuji nejdřív přečíst   toto  http://www.binaryoptionsdaily.com/forums/general-group2/broker-complaints-board-forum13/topoption-price-manipulation-screenshot-thread3122.0/#postid-38006

Dobrý den
Stalo se mě přesně to samé asi před dvěma hodinama s tím rozdílem, že obchod byl pro mě uspěšný. Problém byl v tom, že mezi call a put bylo jiné číslo (vyšší) než ve výpusu otevřených pozic, graf taky vůbec neseděl oproti metatraderu. Graf v TopOption se nesrovnal ani po čase a ukazoval stále stejný chybný údaj. Nevím co to mělo znamenat, ale podle grafu ani údajů v Topoption se už nějakej ten pátek neřídím. 

Na TopOptionu se mě líbí přehlednost, jednoduchost, podpora v češtině. Co se mi nelíbí, že člověk na něco furt čeká nevím jak u jiných brokerů,ale tady to je za trest, u 60s obcí se mě nelíbí dlouhá doba zadání a expirace kde mám trochu pocit, že to šidí.

Něco k Demo účtu: Požádal jsem o prodloužení Demo účtu po uplinutí 30 dnu toto odepsali: Demo účet je normálně omezen na dobu 30 dní ode dne založení.
Neomezení demo účet můžete dostat v případě, že jste vložil 500 nebo více EUR/USD.
500 USD jsem si poslal před třemi dny s žádostí o zapnutí demo účtu zatím ticho po pěšině, tak uvidím. Jinak neomezenej demo účet by byl parádní do začátku tak uvidím jestli ho zapnou.

Obchodování Binárními obcemi se zabívám asi dva měsíce , jiného brokera jsem zatím nezkoušel, možnost obchodování s binárními obcemi se mi líbí jen by se mohlo lépe dařit:)

Karolina

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #26 kdy: Srpen 01, 2014, 04:35:57 odpoledne »
Po měsíci obchodování s TO mohu říct, že s tímto brokerem spokojená v žádném případě nejsem. Platforma neustále zamrzá, resetuje se, samovolně odhlašuje. Několikrát se mi stalo, že se stránka ani nenačte, když se po několika minutách konečně rozhodne laskavě načíst, po zadání přihlašovacích údajů trvá i minutu, než se do platformy přihlásím. Co se toho zamrzání týče, dokonce se mi stalo, že jsem nakoupila opci, deset sekund se nic nedělo a tak jsem se rozhodla ji nakoupit znovu. Když se ani poté nic nedělo, obnovila jsem stránku a koukám, že jsem měla nakoupené dvě stejné opce za téměř stejnou nákupní cenu. Stejně jako Broukovi se mi také občas stává, že se cena mezi grafem a výpisem otevřených pozic lišila i o 11 pipů. Dále v jednom případě jsem si nevšimla, že graf zamrzl a nakoupila jsem opci. Po jejím nákupu se graf náhle obnovil a já zjistila, že cena opce se v době nákupu ve skutečnosti pohybovala na hodnotě, která byla hluboko pod hodnotou, za kterou jsem se domnívala, že ji nakupuji. Rozhodla jsem se s těmito problémy kontaktovat podporu i se zaslanými screenshoty a tam z člověka dělají akorát blbku, místo toho, aby to vyřešili. Příštího brokera zvolím na 100% jiného, jen ještě nevím jakého. Člověk fakt neví, kterým brokerům se dá v tomto oboru věřit...
Je to k naštvání...

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #27 kdy: Srpen 01, 2014, 05:37:57 odpoledne »
Pokud má někdo problémy s platformou u jakéhokoliv brokera, doporučuju zkusit jiný prohlížeč, ně se na obchodování osvědčil Chrome.

Karolina

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 13
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #28 kdy: Srpen 04, 2014, 10:35:07 odpoledne »
Bohužel, problémy jsem měla jak v Opeře, Exploreru a nakonec i v Chromu. Symptomy jsou vždy stejné. Rozhodla jsem se stáhnout zbylé peníze a otevřít účet jinde. Věřím, že to může být jinak dobrý broker, peníze jsem měla na Skrillu bez otázek ani ne za 24 hodin. Jen ta platforma...  :(

Hory85

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 7
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:TopOption
« Odpověď #29 kdy: Září 05, 2014, 04:35:08 odpoledne »
Zdravím, tak nějak se snažím seznámit s jejich platfornou, ale pokud jsem se správně díval tak TO nenabízí obchodování s BO 2,5,10, minutovou expirací, ale pouze 15 min. a více. Dále moc nechápu okno PRO OPTION, které mě přijde ochuzený o dost funkcí a nelze tam dohledat 60 sec. opce.