Autor Téma: Rychlost Metatrader 4  (Přečteno 2857 krát)

Misthea

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Rychlost Metatrader 4
« kdy: Listopad 25, 2016, 06:44:57 odpoledne »
Dobry den, nevite prosim, proc se mi Metatrader seka? nekdy jde hezky, nekdy se ale kouse na tri a vice sekund...zameruji se na minutove opce, ale tim, ze se M4 kouse, je to na ....  :( Dekuji

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Rychlost Metatrader 4
« Odpověď #1 kdy: Listopad 26, 2016, 09:39:00 dopoledne »
Dobrý den,

zkuste v pravém dolním rohu zvolit jiný server, jestli je dostupný. Klikněte na ten ukazatel objemu přesených dat, a pokud jsou dostupné alternativní servery, zobrazí se nabídka. Pokud to nepůjde, zkuste demo u jiného brokera.

Misthea

  • Newbie
  • *
  • Příspěvků: 2
  • Karma: +0/-0
    • Zobrazit profil
Re:Rychlost Metatrader 4
« Odpověď #2 kdy: Listopad 26, 2016, 07:23:02 odpoledne »
Dekuji Vam... nejak to zkusim, mela jsem M4 prave i od jinych brokeru, ale vzdy je to stejne - vzdy se to trochu kouse a to do grafu koukam uz tri roky. Chtela bych obchodovat opce v delce 5minut (zatim jen pres demo ucet), divam se proto na graf M1, ale jak se to seka, nestiham vstupy tak, jak bych chtela. Nevim tedy, jak nekdo obchoduje opce s delkou 1 minuta - musi to mit tedy presny, bez sebemensiho sekani.
Jinak moc dekuji za Vas cas.

Admin

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Příspěvků: 153
  • Karma: +5/-0
    • Zobrazit profil
Re:Rychlost Metatrader 4
« Odpověď #3 kdy: Listopad 27, 2016, 09:52:30 dopoledne »
Tak to mě napadá, že by to mohlo být problémy s internetovým připojením, ale těžko říct.