Co píše ten zmíněný web, pro mě není nijak relevantní už z toho důvodu, že v minulosti doporučoval podvodníky Zoomtrader a dnes stále doporučuje neregulované brokery. Jeho seznam doporučených brokerů se často měnil, takže asi neumí rozpoznat dobré společnosti.
Já jsem nikdy neslyšel o nikom, komu by uzavřeli účet, protože vydělává peníze. Až mi někdo třetí předloží důkaz, rád ho prozkoumám. Tou třetí osobou myslím někoho, kdo není spjatý s žádným webem o binárních opcích.
Podle mě se někteří zbytečně zaměřují na potenciální problémy, místo toho, aby věnovali veškeré úsilí budování ziskové strategie. Postavte si ziskovou strategii, která bude vydělávat peníze, a najít pak brokera, u kterého ji budete obchodovat, už nebude nic složitého. Řešit nejdřív co by mohl nějaký broker dělat kdyby..., jaké byznys modely mají různí brokeři..., jak budu platit daně..., co si za vydělané peníze koupím...., je ztráta času, pokud ještě nemáte ziskovou strategii. Zisková strategie je základ, od ní se můžete odrazit a obchodovat třeba i jiné nástroje, brokerů a možností jsou moře. Protože realita je taková, že většina lidí se k ziskové strategii nikdy nedopracuje, takže netřeba ztrácet čas nepodstatnými věcmi.