Zdravím, měl jsem možnost tu strategii vyzkoušet, tím pádem bych se chtěl podělit se svými zkušenostmi, které nebudou zkresleny.
V podstatě celá strategie se spoléhá na Initial Balance linky, které se vytvoří každé ráno (Daily IB) nebo každý týden v pondělí (Weekly IB). Takže řekněme, že se jedná o něco jako Pivot Points. Strategie hází šipky tam, kde dojde k odrazu od IB linky a zároveň je odraz potvrzen ještě RSI (14). Do toho se ještě filtrují šipky podle nějákého EMA, o jaké periodě už nevím. Každopádně, pokud má někdo zájem si to sám vyzkoušet, můžete si výše zmíněné indikátory stáhnout někde volně na internetu (všechny zdarma) a sami si takové odrazy od těch IB linek vyzkoušet.
Z vlastní zkušenosti, ale doporučuji se poohlédnout někde jinde, nebo si aspoň nějaké filtry přidat (s&r úrovně nebo třeba oblíbený oscilátor). Samotná strategie nevím jestli je zisková, nicméně asi tak 50 obchodů jsem s ní obchodoval (na demu). Většinou když obchod vyjde, jedná se max. o 25 pipů, protože odrazy od IB linek jsou okamžité a RSI má samozřejmě 1-2 svíčky odezvu. A pokud obchod prohrajete, dostáváme se i k 50 pipům. Můj podíl vyhrané/prohrané obchody zveřejňovat nechci, jelikož 50 obchodů je z matematického hlediska variance totální nic a akorát by vám to motalo hlavu.
Takže pokud chcete strategii zkusit stáhněte si zdarma někde na internetu: IB Daily, IB Weekly, RSI 14 a EMA (periodu si zvolte něco mezi 12-34). Toť ode mě asi vše, doufám, že článek někomu pomohl!

Přeji hodně štěstí při obchodování!